SES är återförsäljare åt SARACEN - rätt foder gör skillnad

 

SARACEN är ett modernt fiberbaserat foder som finns för alla typer av hästar.

 

Saracen hästfoder har ett brett sortiment av fiberbaserat foder till häst. Läs mer om våra Superfibre. Foderpåsarna fylls med rena råvaror, ingen utfyllnad.  Kvalitativa vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror är en självklarhet. Liten giva ger full näring.  Allt tävlingsfoder analyseras noga för att utesluta eventuella förbjudna ämnen.

 

Vårt samarbete med Kentucky Equine Research (KER) ger oss unik tillgång till nya vetenskapliga rön som gör att vi kan utveckla foder baserade på den senaste forskningen. De har kvalitativa tillskott till häst.

 

 

Rätt råvaror ger sund mage

Istället för spannmål/stärkelse väljer Saracen fibrer och olja som primär energikälla. De fungerar betydligt bättre i hästens matsmältningssystem och ger ett bättre näringsupptag. Hästen får dessutom en lugn och jämn tillförsel av energi.  De gånger Saracen använder spannmål har det mikroniserats under strikt kontroll, det vill säga hettats upp så att spannmålets kolkedjor börjar brytas sönder. På så sätt kan hästen tillgodogöra sig maximal mängd näring.

 

 

REFERENSER

Rätt foder gör skillnad – här är några kommentarer från nöjda kunder.

Läs mer här.

 

PEDER FREDRICSON

Saracen har bästa innehåll, forskning och kompetens. www.grevlunda.com

 

PATRIK KITTEL

Har provat många foder men först när jag började fodra med Saracen Horse Feeds märkte jag hur mina hästar blev bättre. De heta blev lugnare och de lugna blev heta. Dessutom fodrar vi mindre givor för att fodret har sådan hög kvalitet. Saracens slogan feed the diffrence är verkligen spot on. www.patrik-kittel.eu

 

PAULINDA FRIBERG

Saracen ger mig all foderexpertis jag behöver för att mina hästar ska prestera. www.paulindafriberg.com

 

JENNY TALINSSON Stallchef Grevlunda

Okomplicerat foderupplägg med välmående hästar. Vi ser verkligen skillnaden. Så fina i pälsen. Bra att vi får hjälp med att individanpassa foderstaterna. Vi får svar på alla våra frågor, både lätta och svåra. www.grevlunda.com

 

 

Vill du veta mera vad just din häst behöver för foder?

Då är du välkommen kontakta mig, SES hjälper dig att hitta rätt.

 


Stinas Equestrian Services AB

Källingabäcksvägen 58

245 92 Staffanstorp

+46 704-81 81 79

Stina's Equestrian Services