Profilryttare på ponny

PROFILRYTTARE PONNY

NATALIE HELLBERG

Sportkörning & Hoppning

Natalie Hellberg är en tjej på 14år (fyller 15år under 2019) som på kort tid klättrat i sin gren sportkörning. Natalie gillar att testa olika discipliner med sina två ponnyer Sibelle och Tai Nemo. Tillsammans hoppar de och har testat Sugar cup förutom sportkörningen. Sportkörning påminner om fälttävlan, med tre olika moment, dressyr, maraton och precision och detta gör att det ställs höga krav på hästarna. De behöver vara starka, smidiga, uthålliga, vältränade och modiga. Favoritmomentet i körningen är maratonet eftersom det ska gå fort. Sibelle är en 12-årig Welsh partbred, ett fuxsto med mycket egen vilja. Förutom tävlingarna är de på många uppvisningar i Skåne, bl.a DUS - dagen 2017, 2018 och nu 2019 men även på Göteborg horse show 2018. Under 2018 har Natalie och Sibelle tävlat i MSV klass bland juniorer. De gjorde sin första internationella tävling i Danmark och blev uttagna att representera Sverige vid ungdoms-EM i sportkörning i Ungern. De startade childrenklassen och slutade på en 17:e plats. Detta första år med internationella starter har gett mersmak och då de är med i landslaget även 2019 siktar de mot nästa mästerskap, NM i Oslo och EM i Frankrike 2020.

EBBA STENKVIST

Hoppning

Lovande ung ryttare inom hoppning.

Mer information kommer.

TINA-MARIA SVENSSON

Fälttävlan & hoppning

Tina Maria är en ung lovande ryttare som tävlar både fälttävlan och hoppning.

Har hunnit med att starta SM med gott resultat i båda grenarna.

Är en lovande tjej som vi helt säkert kommer att få se mycket av i framtiden i större sammanhang.

Bor på en gård med sin familj.

Hennes storasyster är landslagsryttarinnan Louise Jädhe.

 

MALIN ANDERSSON

Hoppning & fälttävlan

 

Malin Andersson är en tjej på 15 år med stora mål och drömmar.

Malin är hoppryttare samt rider en del fälttävlan. Hon fick goda omdömen i Sugar Cup.

Det ligger henne varmt om hjärtat att utbilda ponnyer, vilket hon gör med gott resultat.

Hon har haft B och C ponny som hon utbildat och tävlat.

Just nu har hon en D ponny som hon kallar för Magic, som hon utbildar. Även varit iväg på några tävlingar med Magic i hoppning samt terräng. Fastnar oftast för hästar som behöver lite extra omsorg och kärlek som Malin gärna ger sina fyrbenta vänner då hon tycker det är viktigt att knyta band med sina hästar.

Malin bor på en gård med sin familj. Går första året på Naturvetenskapliga programmet, hennes mål är att komma in på veterinärhögskolan.

Utöver sitt stora intresse för hästarna så har hon ett stort intresse för fotografering. Rita är också ett stort intresse för Malin.

Malin är en nyfiken tjej och gillar att testa nya saker.

Är glad och positiv, ser inga mål som omöjliga utan ser istället hur bra det kan bli.

Stinas Equestrian Services KB

Källingabäcksvägen 58

245 92 Staffanstorp

+46 704-81 81 79